Munkatársaink

 

Faragóné Ildikó

Óvodapedagógus

Nagykátán születtem 1963-ban, 2 nagykorú gyermek édesanyja vagyok. 35 év óta dolgozom óvodapedagógusként. Korábban Tápiószecsőn, majd Budapest XIII.kerület, végül a Csiperke Családi Napköziben 2010 óta. 1980-ban szereztem érettségit a Kossuth Zsuzsannak Óvóképző Szakközépiskolában. 1998-ban szereztem diplomát a Szarvasi Gál Ferenc Főiskolán, mint óvodapedagógus, de már 1980 óta vagyok óvodapedagógus.

A gyermekekkel való foglalkozás életpályám. Pályám során a gyerekek fejlődése, valamint boldog, kiegyensúlyozott napjai fontosak számomra. Foglalkozásaimra felkészülten készülők, szeretek újitani és az óvodai nevelés frissitésére nyitott vagyok. Mivel 25 évet dolgoztam önkormányzati óvodákban a legfontosabb különbséget abban látom, hogy családi napközinkben egyénileg tudunk foglalkozni a gyermekekkel, van idő a foglalkozásokkor segiteni a gyermekeknek, van idő a gyermeket meghallgatni, kérdezni. Van lehetőségünk fejlesztő játékokkal egyénileg "dolgozni" a gyermekekkel. Fontosnak tartom még, hogy az óvodai nevelést új módokon is frissitsuk, hogy ezek a gyermekek, akik hozzánk járnak nyitott, boldog, bátor, félelmek nélkül kezdjék el az iskolát.

 


Horváth Lizandra

Óvodapedagógus

Sümegen születtem, 1974-ben, két gyermekem van. Szakmai tanulmányaimat 1988-ban kezdtem a Türr István Gimnázium és Óvónői 

Szakközépiskolában Pápán, majd 1998-ban diplomáztam a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolán Sopronban, ahol óvodapedagógus végzettséget szereztem. 2002-ben további tanulmányaimat a Comenius Szakközépiskola és humánszolgáltató központban végeztem Pécsen, ahol gyógypedagógiai asszisztens végzést szereztem. 2004-2005 között megismertem a B.H.R.G Alapitványnál a szenzomotoros állapot és mozgásvizsgálat teszt alkalmazását és a csoportos szenzomotoros fejlesztést TSMT módszer alkalmazásával.

Összesen 11 éves dolgozom óvodapedagógusként korábban Sümegen, Hévizen, Csepelen és 4 éve a Csiperke Családi Napköziben.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek mindennapjait átszője a játék, mozgás, ének, mese. Ezáltal észrevétlenül tanulnak, fejlődnek. Ehhez teremtjük meg a nyugodt, kiegyensúlyozott, barátságos légkört a Csiperkében. Cél az is, hogy ezek a gyerekek jó alapot kapjanak arra, hogy nyitottan, érdeklődően tudják befogadni a körülöttük lévő világot.


Ecsedi Enikő

Kisgyermek gondozó

Berettyóújfaluban születtem 1992-ben. Az általános iskolát 1999-ben kezdtem az akkori kis falumban Szamossályiban.

A Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem Fehérgyarmaton. A célom az volt, hogy megtaláljam magamnak azt a szakmát amivel szívesen foglalkoznék a jövőben. Így Csecsemő és gyermeknevelő gondozó szakra jártam főiskolára Nyíregyházára.

Ez idő alatt a szakmai gyakorlatot bölcsődében töltöttem. A főiskola után Szamossályiban dolgoztam óvodában, majd bébiszitterkedéssel foglalkoztam most pedig a Csiperke Családi Napközi ovis csoportjával töltöm a mindennapjaimat. Célom az anyanyelvük fejlesztése, önállóságra szoktatás, játszva tanulás. Enikő néni jelenleg gyesen van és itt gyakorolja a kisgyermekgondozást. 

 

VASAS  ILDIKÓ 

PEDAGÓGUS, 2 gyermek anyukája. Ildikó néni a legkisebbeket gondozza és tanitgatja végtelen türelemmel és kedvességgel. Nagyon sokat mondókáznak, énekelnek a gyerekekkel. Heti 1 alkalommal  mindkét családi bölcsődében MANÓZENE foglalkozásokat tart, Manócskával és Mazsolával. 

 

CSALÁDI BŐLCSŐDE SEGITŐ  DAJKANÉNIK:  :  SZABÁCSIK LÁSZLÓNÉ   Zsuzsi néni

                                                                                  RAFFER VINCÉNÉ            Anikó néni

 

 

 

 

 

                                         

 

 

Legfrissebb híreink

Összes hír megtekintése ▶