Családi bölcsi

A kisgyermek életében, lelki fejlődésében meghatározó szerepe van az első gyermekközösségben eltöltött időszaknak. Családias légkörű, gyermekközpontú szolgáltatásunk Érd-Felső Parkvárosban a Burkoló u. 29.-ben nyitottuk meg. Pedagógusunk szakember, aki mondókákkal, dalokkal, versekkel fejleszti a gyermekek anyanyelvét. Tanítgatja az önállóságot, mint például az étkezést, szobatisztaságot, öltözködést. Rendszeresen kreatív munkákat is végzünk: rajzolás. festés, gyurmázás, ragasztás. Fontosnak tartjuk a mozgás fejlesztést ebben a korban is, ezért több eszközzel mint pl. labdákkal, karikákkal, egyensúlyozó ülőkével, trambulival, babzsákkal, futóbiciglivel, gördeszkával, libikókával, ugrálólabdákkal, stb játékosan fejlesztjük a gyermekek mozgását. 

Bölcsödénkben   2  éves kortól lehet jelentkezni. 

A felvétel egész évben folyamatos a férőhelyek fügvényében. Jelentkezés alkalmával szeretettel várjuk gyermekével együtt.

NYITVATARTÁS:  8:00 - 17:00 -ig 

Lehetőség van:  3 - 4 - 5  napos ellátásra is.

Az árakról telefonon adunk információt. 

 A beszoktatás egyéni igények szerint, a gyermekhez alkalmazkodva  történik. 

                                                                                                        Napirendünk

8.00-9.20 szabad játék, reggeli

9.20-9.35 foglalkozás

9.35-9.45 kézmosás, gyümölcsözés

9.45-10.45 öltözködés, udvari játék

10.45-11.30 kézmosás, játék

11.30-12.00 étkezés

12.00-15.00 tisztálkodás, mese, altató, csendes pihenő

15.00-17.00 Uzsonna, játék, folyamatos hazamenetel

A bölcsödei nevelés a családdal együtt szolgálja a gyermek fejlődését, ezért nagyon fontos a családokkal való együttműködés. Ez a napi személyes találkozások, közös programok, ünnepek, gyermekmegbeszélések, szülői értekezletek segitségével valósul meg.

 

 

Legfrissebb híreink

Összes hír megtekintése ▶